Fotky z události

Aktualizováno 27. říj 2026

Každá stránka události má sekci Fotky: sdílenou sadu fotek a videí, kterou hosté a personál doplňují před událostí, během ní i po ní — kolektivní vzpomínku na to, co se stalo. Zobrazit vše otevře celou sadu.


Kdo může nahrávat

Ve výchozím nastavení mohou fotky nahrávat potvrzení hosté a personál (organizátoři, administrátoři a moderátoři) může vždy nahrávat fotky i videa. Zbytek řídíte v Spravovat › Přehled, v kartě Možnosti:

  • Povolit hostům nahrávat fotky — ve výchozím nastavení zapnuto. Vypněte, pokud chcete, aby přispíval pouze personál.
  • Povolit hostům nahrávat videa — ve výchozím nastavení vypnuto. Zapněte, aby mohli hosté nahrávat i videa.

V aplikaci jsou stejné přepínače na obrazovce Spravovat dané události.

Kdokoli, kdo může nahrávat, vidí v záhlaví sekce Přidat fotky — ještě předtím, než dorazí první fotka. Viz Nahrávání fotek a Nahrávání videí.


Kdo může fotky vidět

Ve výchozím nastavení jsou fotky viditelné pouze pro potvrzené hosty a personál. Zapnutím Zveřejnit fotky ve stejné kartě Možnosti je zobrazíte všem, kdo mohou vidět stránku události — užitečné u veřejných událostí, kde chcete událost ukázat lidem, kteří se nezúčastnili. Viz Zveřejnění fotek z události.


Reakce a komentáře

Hosté mohou na fotku reagovat a komentovat ji. Pokud dáváte přednost klidnější události, zapněte v kartě Možnosti volbu Vypnout reakce.


Odstraňování obsahu

Ti, kdo nahrávají, mohou své vlastní fotky a videa kdykoli smazat. Organizátoři, administrátoři a moderátoři mohou smazat jakoukoli fotku, video nebo komentář. Použijte to k odstranění čehokoli, co porušuje standardy vaší události nebo Pravidla přijatelného užívání Cloomba.


Souhlas s médii

Před prvním nahráním hosta k události ho Cloomba požádá o potvrzení, kdo bude moci vidět, co sdílí. Více viz Souhlas s médii a oprávnění.