Згода на медіа та дозволи

Оновлено 20 жовт. 2026

З чим погоджуються завантажувачі

Перед вашим першим завантаженням фото чи відео до події Cloomba просить вас підтвердити, хто зможе його побачити: лише організатор та інші гості, або — якщо організатор зробив фото публічними — будь-хто, хто може бачити подію. Ви також погоджуєтеся з тим, що організатор може поширювати або повторно використовувати те, що ви завантажуєте, і що ви можете видалити це будь-коли.

Перед завантаженням переконайтеся, що:

  • Ви зняли контент самостійно або маєте право ним ділитися
  • Усі особи, які явно впізнавані на контенті, надали згоду на фотографування чи зйомку в цьому контексті
  • Контент не порушує чиюсь приватність чи гідність

Ви не можете завантажувати без надання цієї згоди. Вона записується для кожної події та запитується знову, якщо організатор змінює, хто може бачити фото.


Ваші права, якщо ви з'являєтеся в чужому завантаженні

Якщо ви з'являєтеся на фото чи відео на події Cloomba й хочете, щоб його видалили, зверніться безпосередньо до організатора — він може видалити будь-яке фото чи відео на своїй події. Якщо організатор не відповідає, зв'яжіться з нами за адресою support (at) cloomba.com, і ми розглянемо запит.

Згідно з GDPR, ви маєте право заперечувати проти обробки вашого зображення за певних обставин. Докладніше див. GDPR і ваші права.


Відповідальність організатора

Як організатор, ви відповідаєте за фото та відео, опубліковані на вашій події. Переконайтеся, що гості розуміють вашу політику щодо фотографування — додайте її в опис події, якщо це важливо для вашої події. Ви можете видалити будь-яке фото чи відео будь-коли.


Публічні фото

Якщо ви ввімкнете Зробити фото публічними (Керування › Огляд › Параметри), фото стануть видимими для всіх, хто може переглядати сторінку вашої події, — а не лише для зареєстрованих гостей. Майте це на увазі, вирішуючи, чи робити їх публічними для публічних подій.